Home Aansluitingen Extra meter plaatsen

Extra meter plaatsen

Bijkomende wooneenheid

Heb je een afzonderlijke, bijkomende woongelegenheid in je woning met een apart huisnummer? Dan kan je hier een extra elektriciteits- en/of aardgasmeter aanvragen.

Professionele ruimte

Oefen je een zelfstandig beroep uit in je woning? Dan kan je een extra elektriciteits- en/of aardgasmeter laten plaatsen. Dit kan alleen als je deze ruimte niet apart kan verhuren of verkopen.

Nieuwe aansluitkabel of -leiding

De extra meter komt naast de bestaande meter en wordt aangesloten op de bestaande aansluitkabel voor elektriciteit en/of aansluitleiding voor aardgas. Als het niet mogelijk is om de extra meter aan te sluiten op de bestaande kabel of leiding, heb je ook een nieuwe aansluitkabel en/of een nieuwe aansluitleiding nodig.

Wijzigingen aan de bestaande meter

Als je een extra meter aanvraagt, kan je tegelijk ook wijzigingen aan je bestaande elektriciteits- en/of aardgasmeter aanvragen.

Stappenplan, offerte en afspraak

Als je een aanvraag doet, krijg je een offerte en een persoonlijk stappenplan waarin duidelijk wordt uitgelegd wat jij als klant moet doen. Zodra je de offerte goedkeurt, kan je een afspraak maken om de meter te plaatsen en eventueel wijzigingen aan je bestaande meter aan te brengen.

Kostprijs

Je kan een prijssimulatie doen tijdens je aanvraag.
Als je je aanvraag helemaal afwerkt, krijg je een offerte.


energiescans